Schuif aan tijdens het Oogstfeest

Gepubliceerd door Mette van Zoest op

Oogstfeest Diner

Op 14 september sluiten we ’s avonds aan lange tafels het Oogstfeest af. Op deze manier vieren we samen de de oogst. Op de locatie Blije Bodem te Groningen verzorgt Leonie Bais een heerlijk diner met ingrediënten van de tuin. 

Leonie Bais verzorgt dit jaar het diner van het oogstfeest. In haar FoodLab experimenteert zij graag met verschillende verwerkingsmethoden zoals fermentatie. Ze kookt steeds vaker geheel plantaardig en laat mensen tijdens etentjes en practica kennis maken met het eten van de toekomst. Het diner van het Oogstfeest is dan ook helemaal plantaardig en natuurlijk zoveel mogelijk met producten uit de Blije Bodem!

Op de locatie Blije Bodem te Groningen is er tussen 12 en 17u een veelzijdig programma voorbereid, voor jong en oud is er van alles te beleven. Dit jaar zal in het teken staan van het thema ‘iets tot in de bodem uitzoeken’. Er zullen verschillende lezingen gegeven worden door oa. Microbioloog Martina Sura en Bioclear Earth. Ook zullen er verschillende activiteiten zijn zoals het onderzoeken van de bodem bij het MircoLab van de JongeOnderzoekers en kun je luisteren naar de ‘Symfonie van de biodiversiteit’ van kunstenaar Chantalle Pleiters. Daarnaast is er prachtige live muziek en een leuk kinderprogramma. Aandacht voor lokaal en ecologisch geproduceerd voedsel staat centraal, wat je natuurlijk kunt proeven! Schuif aan voor het diner en ontmoet andere Groningers aan tafel!

Je schuift aan voor €25,00 p.p. en kinderen voor €12,50. Reserveer je kaartjes op de webpagina Oogstfeest 2024

Categorieën: nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *