Oogstfeest op zaterdag 3 september

Gepubliceerd door Valerie op

Da’s best te pruimen!

Op 3 September vieren wij het Groninger Oogstfeest

Je bent de hele dag (10:30-19:30 uur) welkom aan de Wolddijk 7 in Ten Boer. Parkeren achter Innersdijk.

Op zaterdag 3 september wordt het Groninger Oogstfeest in ere hersteld. Op deze dag vieren wij de Groningse oogst van lokale en ecologisch verbouwde groenten en fruit. Het oogstfeest draait om elkaar ontmoeten en geniet van wat op de Groningse bodem groeit. Je bent welkom voor een (h)eerlijk programma op de zelfoogsttuin Wolddijk in Ten Boer.  Bekijk het programma.

Schuif aan bij één van de workshops van VELT en leer hoe je moet wecken, geniet van het Spoken Word of luister naar één van onze sprekers. ’s Ochtends kun je luisteren naar het verhaal van topkok en tuinder Dennis Klompsma. ’s Middags komt socioloog Ruben Jacobs vertellen over zijn boek ‘De eeuw van Felix’. Van taalkunstenaar Maartje Terpstra kun je leren dichten in de tuin. En voor kinderen is er een leuk kinderprogramma!

Natuurlijk kan er ook geproefd worden van de oogst. De ‘Cook in Residence’ van het Oogstfeest Kee Terpstra zorgt overdag voor lekkere hapjes. ‘s Avonds verzorgt zij een driegangendiner (€12,50 p.p.). Alles gemaakt van producten uit de tuin van Wolddijk. Voor het diner moet jij je wel even aanmelden, want er is maar beperkt plaats. Aanmelden kan hier via info@groningervoedseltuinen.nl

Kom de oogst met ons vieren. We maken er een groot feest van!

Categorieën: nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *